Cory Band en Adams kondigen nieuw slagwerkpartnerschap aan

Laatste update om 12:08 op Thursday, 15 August

De Cory Band en Adams zijn verheugd om hun nieuwe officiële slagwerkpartnerschap aan te kondigen. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal voor beide partijen. Neil Blockley, Manager van de Cory Band, over de samenwerking: "We zijn verheugd om Adams als onze officiële slagwerkpartner te verwelkomen. Het is van groot belang voor ons dat ons getalenteerde team beschikt over de nieuwste professionele slagwerkinstrumenten, en de wereldklasse-instrumenten van Adams zullen de klank van de band aanzienlijk versterken." Hij vervolgt: "Deze samenwerking stelt ons in staat om al onze concertslagwerkinstrumenten te consolideren onder één fantastisch merk. We zijn Adams enorm dankbaar voor hun steun en kijken uit naar een lange en wederzijds voordelige samenwerking. We kunnen niet wachten om onze nieuwe slagwerkinstrumenten aan het publiek te presenteren."

Ruud Corstjens (Adams) voegt daaraan toe: "We zijn enorm verheugd over deze samenwerking. De onberispelijke reputatie van de Cory Band sluit perfect aan bij onze toewijding aan het vervaardigen van slagwerkinstrumenten van ongeëvenaarde kwaliteit. Naast het leveren van nieuw instrumentarium aan de band, biedt deze samenwerking slagwerkers in het Verenigd Koninkrijk ook de unieke kans om onze instrumenten te ervaren in de inspirerende omgeving van Cory’s repetitiefaciliteiten, een aspect van de deal waar we bijzonder verheugd over zijn. Ik wil ook graag onze Britse distributeur, Graham Johns, bedanken voor zijn essentiële rol in het tot stand brengen
van dit partnerschap."

Het eerste openbare optreden met de nieuwe Adams-slagwerkinstrumenten zal plaatsvinden tijdens het British Open Galaconcert met de Black Dyke Band in de Birmingham Symphony Hall op zondag 8 september.

Als onderdeel van dit partnerschap bieden Cory Band en Adams slagwerkers de mogelijkheid om de repetitiefaciliteiten van Cory te bezoeken en enkele van de nieuwste Adams-instrumenten uit te proberen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de Cory Band. Daarnaast zijn er plannen om voorafgaand aan de regionale wedstrijden van 2025 slagwerkworkshops te organiseren, waar slagwerkers samen met het Cory-slagwerkteam aan hun sectiestukken kunnen werken en de nieuwe Adams-instrumenten kunnen uitproberen.

Voor meer informatie over alle Adams-slagwerkproducten, bezoek www.adams-music.com of neem contact op met Graham Johns Percussion (07970 542098)