Finale Jonge Solisten 2024: Kom luisteren!

Laatste update om 18:59 op Tuesday, 4 June

De Finale Jonge Solisten, georganiseerd door de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen, vindt dit jaar plaats op zondag 30 juni in Cultureel Centrum Don Bosco in Heel. Kom je ook luisteren?

Na de regioselecties, waar bijna 200 solisten aan deelnamen, hebben maar liefst 38 muzikale talenten zich geplaatst voor deze finale. De solisten (tussen 10 en 22 jaar) treden op voor een jury en publiek en maken kans om Limburgs kampioen te worden. Daarnaast maken ze kans op mooie prijzen ter bevordering van hun muzikale ontwikkeling, zoals een masterclasses en een optreden tijdens het avondprogramma van het LBM Open Podium en Concertconcours op 10 november 2024 in De Maaspoort in Venlo.

Programma (tijden volgen later):
Rond 09:30 uur starten de solisten die uitkomen in de 5de divisie. Vervolgens betreden de solisten uit de 4de, 3de en 2de divisie het podium. In het avondprogramma sluiten de solisten uit de 1ste divisie de Finale Jonge Solisten af. Aan het einde van ieder blok vindt een prijsuitreiking plaats. De Limburgs kampioen wordt aan het einde van de dag bekend gemaakt.

Entree
Kaarten à € 6,00 zijn op de dag zelf aan de entree bij Cultureel Centrum Don Bosco (Monseigneur Savelbergweg 100, Heel) te verkrijgen en gelden voor de hele dag. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen.
 
Bron: LBMBlaasmuziek.nl