Interim-dirigent voor Brassband David-Zwolle

Laatste update om 13:38 op Friday, 17 May

Brassband David Zwolle heeft een interim dirigent gevonden; Luc Geraats neemt het stokje over van dirigent Wilbert Zwier die tijdens de Vlaamse Open Brassband kampioenschappen voor het laatst optrad met de band.

Over Luc Geraats:

Luc is van huis uit tubaïst en momenteel volgt hij een contractstudie Hafabra aan het conservatorium in Zwolle. Toen hij de vacature voor interim dirigent bij Brassband David zag, heeft hij direct gereageerd. Hij gelooft zelfs dat hij binnen 10 minuten na het plaatsen van het bericht op 'verzenden' heeft gedrukt.

Brassbands hebben altijd zijn speciale interesse gehad. Zo maakte hij deel uit van de Europese Jeugd Brassband in 2013 en behaalde hij een prijs tijdens de EBBC solistenwedstrijd in 2018. Af en toe neemt hij nog deel aan kampioenschappen, wanneer hij dat kan combineren met zijn werk als tubaïst bij het Orkest Koninklijke Luchtmacht. Luc kijkt enorm uit naar de samenwerking met deze enthousiaste groep en naar wat de toekomst brengt. 

Zaterdag 15 juni a.s. kunt u genieten van een tuinconcert van Brassband David uit Zwolle. In de tuin van Zorgcentrum Berkum geeft de voltallige brassband een bijna 1 ½ uur durend concert. Het concert begint om 15.00 uur.